Stabiele IT-oplossingen en duurzame ondersteuning zijn onmisbaar voor uw bedrijf: geniet van onze toegepaste kennis & 24/24 service.

Onderhoud & upgrade bestaande websites

Is uw website aan vernieuwing toe of wenst u uit te breiden? Werd de website reeds geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele toestellen? Is het ontwerp wat verouderd of werken sommige functies ondertussen niet meer? Op deze en vele andere vragen biedt Media Belgium budgetvriendelijke oplossingen. Ook voor regelmatig nazicht en onderhoud van uw online applicaties beschikken onze specialisten over de toegepaste kennis en ervaring.

Web- & emailhosting

Wenst u een nieuwe website te hosten of de uptime van uw bestaande website te verbeteren? Vereist uw organisatie een fail-safe setup teneinde de continuïteit van uw online diensten te verzekeren? Met meer dan 10 jaar ervaring in web- en emailhosting is Media Belgium onafhankelijke partner van de belangrijkste Belgische serviceproviders. Deze unieke positie vertaalt zich in een optimaal vergelijkende productselectie bij het leveren van maatwerk aan ons cliënteel.

Mobile- en applicatieontwikkeling

Media Belgium bouwde de afgelopen jaren verschillende (web)applicaties voor diverse sectoren. Zo voorzien wij binnen de academische sector in de ontwikkeling van digitale leerplatformen en instrument-simulatie. Voor de commerciële sector ontwikkelen wij online applicaties voor o.a. klantenbeheer en takenbeheer. Heeft u een idee of bent u op zoek naar de optimalisatie van een proces? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte.

WordPress en Facebooktoepassingen

Media Belgium = maatwerk. Naast de totale configuratie van uw wordpress website ontwikkelen we wordpress-plugins die de onderscheidende functies aan uw platform toevoegen.

Ook voor de ontwikkeling van facebook apps en integratie van paginaontwerpen kan u rekenen op onze ontwikkelaars.

MS Sharepoint & MS Office 365

Via geïntegreerde ontwikkeling structureren we de workflow op maat van uw bedrijf. SharePoint is beschikbaar in de cloud als zelfstandige oplossing of als onderdeel van Office 365, waarmee u ook toegang verkrijgt tot Exchange, Skype voor Bedrijven, de Office-clients en vele webapps.

Installatie van IT netwerken, fysiek & cloud

Een solide IT netwerk vormt de ruggengraat van uw administratie. Veiligheid en gebruiksgemak zijn dan ook de belangrijkste aandachtspunten bij de opbouw en het permanente beheer van uw infrastructuur. Dankzij onze fysieke installaties en cloud-oplossingen beschikt u over een flexibel platform dat anticipeert op de beweging van uw bedrijf. Media Belgium verzorgt het onderhoud en de installatie van netwerkinfrastructuren voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Hardware en printerinstallatie

Dankzij directe aankoop bij invoerder en fabrikant biedt Media Belgium erg scherpe prijzen op hardware. Combineer dit met een ervaren technisch team en u weet dat u op Media Belgium kan rekenen voor uw infrastructuur.

Nazicht, beveiliging en totaal onderhoud

Wenst u uw IT infrastructuur te laten nazien? Verwacht u een optimale beveiliging van uw gegevens of bent u op zoek naar een partner voor permanente IT-onderhoud? Onze klanten genieten van een 24/7 service. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis screening van uw installatie.