Van idee tot lancering wordt uw project aandachtig verzorgd en gedragen door een netwerk aan bewezen leveranciers.

Grafisch Ontwerp

‘If it’s communicating it’s probably been through graphic design’: Vind ons voor de ontwikkeling van uw logo- en huisstijl, brochures, flyers, stationary, wagenbelettering, stickers, promomateriaal en alle andere visuele projecten. Media Belgium creëert krachtig en tijdloos communicatiemateriaal.

Webdesign & -ontwikkeling

Wij bouwen websites, webshops en online applicaties. Voor elk budget bieden we pasklare oplossingen. Starters realiseren met ons hun project dankzij het wordpress-platform terwijl meer specifieke vragen op maat behandeld worden. Ons technisch uitmuntend team realiseert schitterende applicaties die dagelijks het verschil maken. Bent u van plan om met uw bedrijf of product online te laten groeien? Creëer samen met ons uw website vanaf € 600 of webshop vanaf € 1800.

Drukwerk & leverancierbeheer

Onze voorliefde voor papier vertaalt zich in een fijne materiaalkeuze en schitterende afwerking. Vind ons voor brochures, flyers, stationary en alle andere kwaliteitsdrukwerk. Onze vakkennis en vaste contacten binnen de sector leiden tot naadloze resultaten aan haarscherpe prijzen.

Ook buiten de wereld van de drukkerijen kan u op Media Belgium’s internationaal netwerk van bewezen leveranciers rekenen. U zal zien: wij zorgen voor een tijdige oplevering en een kwalitatief product.

Fotografie & video

Een beeld vervangt duizend woorden, een topfotograaf is daarom onmisbaar bij de ontwikkeling van een efficiënte communicatiecampagne. Ontdek de diverse specialisaties van onze fotografen, en u weet dat u bij ons aan het juiste adres bent. Gaat het beeld bewegen? Spannend! Dankzij onze creatieve partners wordt uw clip vakkundig tot een pareltje gevormd. Contacteer ons om de foto- en video portfolio’s te ontdekken.

3D & productontwerp

Visualisaties van architectuurplannen of commercialisatie van producten & verpakkingen ontwikkelen we in nauwe herhaalde samenwerking met onze klanten. Niet alleen de technische uitwerking maar ook de intellectuele arbeid en toepassing van een fijne smaak maken het verschil. Contacteer ons om onze 3D-portfolio te ontdekken.

Event ontwerp & productie

Bij uw nieuw product hoort een lancering, en die wenst u op een onderscheidende wijze te brengen? Laat onze specialisten uw evenement uitwerken met grandeur en oog voor detail. Reeds meer dan 10 jaar organiseren we zowel toegepaste als massa-events, U vindt dan ook in onze eventdesigners de kwaliteit en ervaring waarmee u uw publiek verbluft.