Hoe gaan we voor jou aan het werk?

Ons plan van aanpak als leidraad voor een succesvolle samenwerking. Zo gaan wij projecten organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden.

Fase 1

Kick-Off

We geven samen het startschot aan jouw nieuw project. We luisteren naar de noden, alle wensen en proberen een zo correct mogelijk beeld te vormen van het eindresultaat. Vragen stellen, luisteren, begrijpen, begrepen worden, dromen, herdefiniëren, ...en vooral ook kennismaken staan centraal.

Fase 2

Gefaseerde begroting

Vanuit jouw idee gaan we brainstormen en gaan we op zoek naar een oplossing op maat. Jouw ambities worden in kaart gebracht, en de inzichten & mogelijkeden worden afgetoets aan allerlei technische aspecten. We bekijken eveneens de optimalisaties van huidige bedrijfsprocessen om een totaalpakket te kunnen aanbieden.

Fase 3

Product Design

Als we weten welke weg we samen inslaan, dan is de eerstvolgende stap het design. We denken na over de juiste flow, over UI en UX van de eindgebruiker en houden rekening met de gewenste uitstraling. Met een werkend prototype plannen we opnieuw een meeting. Als ons voorstel perfect aansluit bij de klant gaan we pas verder naar de volgende stap

Fase 4

Ontwikkeling

Nu is het aan de ontwikkelaars om alles stap voor stap op te bouwen. Met het prototype als leidraad wordt de architectuur ontworpen. Eénmaal dat veilig en vlot werkt, sluiten de front-end developers aan. We bouwen steeds zo modulair mogelijk, zo kan elke laag onafhankelijk uitgebreid of aangepast kan worden.

Fase 5

Contentcreatie

Als laatste stap voor de launch gaan we content creëren. We vertellen jouw verhaal, jouw ambitie, jouw droom en doen dit aan de hand van teksten en beeldmateriaal. We maken jouw als klant ook wegwijs in jouw gloednieuwe online project zodat je ook zelf vlot aan de slag kan.

Fase 6

Cloud hosting & support

We hosten, verzorgen en bezorgen eersteklas support. Als pioniers startten we onze eerste web applicaties in 2010, in 2018 kwamen de eerste PWA’s (Progressive Web App). Tot op vandaag blijven we ons specialiseren en zoeken we steeds naar de beste en nieuwste tools. Bij ons ben je in goede handen!

Door onze dienstenaanbod staan wij garant voor:
Een branding op maat van jouw bedrijf of product
Een grafisch sterk uitgewerkte versie van de website voor mobiel, tablet & desktop
Teksten met pit en to the point
Een technische SEO optimalisatie
Maatwerk als het mag
Een opleiding met plezier
Service met een glimlach