Marketing & Storytelling

We helpen je groeien met een doordachte strategie en een sterk design. Een goede branding is het verschil tussen herkend of vergeten worden. Onze experten gaan graag aan de slag om je merk in het oog te doen springen.

# Strategie

Een goede strategie is een must have bij de start van online marketing

Om succesvol in de markt te staan, heb je als bedrijf een langetermijnstrategie nodig om je merk, je product of je diensten in de kijker te zetten. Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Een goede strategie zal zorgen voor een toegevoegde waarde, een stelselmatige groei en een beduidend concurrentievoordeel.

We brengen structuur in je merk. We finetunen, vereenvoudigen en creëren een gepuzzeld geheel.

We onderzoeken en zorgen voor een optimale positionering.

Hoe werkt een merk? Vraag het ons!

# SEO & SEA

Wat is het belangrijkste verschil tussen SEO en SEA?

We kennen deze termen allemaal en weten dat ze belangrijk zijn, maar wat is nu het grootste verschil? Hoe gaan wij ermee aan de slag en hoe optimaliseren we jouw website?

SEO (Search Engine Optimization) draait om zo goed mogelijk gevonden worden in zoekmachines zoals Google en omvat verschillende richtlijnen. Voldoe je aan zoveel mogelijk richtlijnen, dan word je beloont met hoge posities en dus gratis met websitebezoekers.

SEA staat dan weer voor "Search Engine Advertising". Met SEA betaal je dus voor een plekje bovenaan in de zoekresultaten. Dit doe je door te adverteren op de juiste zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Een voorafgaande en uitgebreide analyse is hier de enige sleutel tot succes.

Wil je weten wat voor jou de beste keuze is? Of ga je voor de ideale mix? Neem contact met ons op.

# Social media follow-up

Laat ons je social media strategie naar een hoger niveau tillen en bereik je doelen zonder zorgen

Vraagt social media heel veel van je tijd? Ben je soms het noorden kwijt tussen de verschillende platformen? Of weet je niet altijd iets nieuws te brengen? Uitbesteden kan!

Wij geven jouw platformen en boost met creatieve en marktgerichte content en zorgen voor een pakket op maat van jouw bedrijf. Hierin wordt een strategie en een planning opgemaakt op basis van de gekozen frequentie en steeds volledig in lijn met jouw brand. Kortom, geen ‘social media’ zorgen meer!

# Media, Content & Communicatie

Je website of applicatie staat of valt door de ervaring. Een goede gebruikservaring is cruciaal om je te overtuigen.

Onze User Experience (=UX) experten geven je graag hun analytische kijk mee, ze stellen ongelooflijk veel vragen en bekomen een resultaat die er niet alleen goed uitziet maar ook interactie genereerd.

Ook kunnen we een werkend prototype van een concept ontwerpen. Dit prototype is een ideale voorbereiding om de haalbaarheid en de vereisten in kaart te brengen. Deze voorbereiding is geen verloren werk maar reeds het halve werk om een eventuele ontwikkelfase op te starten.

Wat kunnen we concreet voor je betekenen?

Social Media follow-upSEO & SEAResearch & StrategieMedia & ContentNieuwsbrievenPrintAnimatie ConsultingMerkpositioneringCreative campagnes