We bouwen applicaties en platformen volledig op maat

Het ontwikkelen van een applicatie, een integratie of een platform op maat van je bedrijf vraag om kennis. Kennis over software, technische kennis, digitale kennis, maar ook om businesskennis! Deel jouw kennis met onze technische, strategische en grafische variant en ontdek wat we samen kunnen bouwen!

We ontwerpen, analyseren en ontwikkelen digitale cross-platform oplossingen op maat

1 Kick-off

1 Kick-off

Vanuit jouw idee gaan we samen brainstormen. Jouw ideeën worden in kaart gebracht, de inzichten & mogelijkeden gestructureerd tot flows. Daarna beginnen we structuur te zien en hebben we een duidelijk afgelijnd concept

2 Analyse

2 Analyse

Met dit concept bepalen we de architectuur en de keuze van de juiste technologieën. Het design-team bepaalt de visuele identiteit waarna we de UI testen en tot leven brengen bij het ontwerpen van een prototype van de applicatie.

3 Prototype

3 Prototype

Het prototype is even heilig voor ons als voor de klant. Niet alleen omdat de klant al heel snel een idee heeft wat we voor hem maken maar ook omdat het ideaal is om gebruiksvriendelijkheid te testen, flows te optimaliseren en UI/UX te finetunen.

4 Ontwikkeling

4 Ontwikkeling

Met het prototype als leidraad wordt de architectuur van de database en API ontworpen. Eénmaal dat veilig en vlot werkt, sluiten de front-end developers aan om de applicatie zelf te ontwikkelen. We bouwen steeds zo modulair mogelijk, zo kan elke laag onafhankelijk uitgebreid worden.

5 Deployment

5 Deployment

We voorzien verschillende deployments voor beta, test & productie omgevingen. Afhankelijk van de wensen naar schaalbaarheid voorzien we de gepaste hosting. Schaalbaarheid, back-up & redundancy worden uiteraard in rekening gebracht.

6 Launch en Onderhoud

6 Launch en Onderhoud

We hosten, verzorgen en bezorgen eersteklas support. Als pioniers startten we onze eerste web applicaties in 2010, in 2018 kwamen de eerste PWA’s (Progressive Web App). Tot op vandaag blijven we ons specialiseren en zoeken we steeds naar de beste en nieuwste tools. Bij ons ben je in goede handen!

Jouw verhaal triggert ons ...
Laat ons zorgen voor:
Een branding op maat van jouw bedrijf of product
Een grafisch sterk uitgewerkte versie van de website voor mobiel, tablet & desktop
Teksten met pit en to the point
Een technische SEO optimalisatie
Maatwerk als het mag
Een opleiding met plezier
Service met een glimlach