Design en ontwikkeling van professionele webshops met uitstraling en resultaat

Een webshop moet verkopen! En dat kan je niet enkel regelen met advertenties op Facebook of zoekrobots. Wij beginnen bij de basis. Responsiviteit en snelheid zijn de ingrediënten om goed te scoren. Door onze nieuwste technieken bereiken we dit en verhogen we de omzet van je webshop.

Bedacht, simpel, tailor-made, aantrekkelijk!

1 Kick-off

We luisteren en nemen je verhaal en doel van je webshop. We analyseren je sector, je doelpubliek, het aantal producten, de gewenste schaalbaarheid en bundelen jouw wensen met onze inzichten. Hier wordt een stevige basis gelegd voor een toffe samenwerking.

2 Analyse

Vanuit deze analyse zullen we doelen en SEO optimalisaties gaan combineren tot het gewenste wireframe. De website krijgt structuur, milestones en deadlines. Let’s Go

3 Ontwerp

Omdat het uiterst belangrijk is om op de juiste golflengte te zitten, starten we vrij snel met een eerste ontwerp van de website, met aandacht voor grafische elementen, de gebruikservaring en de juiste keuze van de content.

4 Ontwikkeling

Het ontwikkelen van de webshop en het bouwen van functies op maat gebeurt in-house in samenwerking met het marketing team & de UX designers om de website op alle vlakken in top-form te hebben.

5 Content

We vullen de website voor je met jouw verhaal. Niet alleen de tekst, ook jullie beeldmateriaal en video’s verwerken we tot een geheel. Via een feedbackronde overlopen we de volledige website en verzamelen we de laatste opmerkingen

6 Launch en Onderhoud

Je webshop veilig en up-to date houden, vraagt de nodige kennis en tijd. Je kan op ons rekenen en leveren de juiste nazorg.

Hoe wij je omzet verhogen
Een branding op maat van jouw bedrijf of product
Een grafisch sterk uitgewerkte versie van de website voor mobiel, tablet & desktop
Teksten met pit en to the point
Een technische SEO optimalisatie
Maatwerk als het mag
Een opleiding met plezier
Service met een glimlach