Grafisch ontwerp & Branding

We helpen je groeien met doordachte strategie en een sterk design. Een goede branding is het verschil tussen herkend of vergeten worden. Onze experten gaan graag aan de slag om je merk in het oog te doen springen.

man tekent digitale logo's met een pencil op een tablet

# BRANDING & REBRANDING

Een goede branding vertaalt de visie & het verhaal van het bedrijf in een oogopslag.

Vertrouw op onze jarenlange expertise op grafisch vlak voor het bepalen van jouw brand en laat een onvergetelijke indruk achter. Een design dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt maakt jouw verhaal juist sterker. We bundelen onze standpunten & instrumenten tot een doordachte en knallende digitale merkidentiteit.

We brengen structuur in je merk. We finetunen, vereenvoudigen en creëren een gepuzzeld geheel.

We onderzoeken en plaatsen een optimale merkpositionering van je merk.

Hoe werkt een merk? Vraag het ons!

# UI / UX Design

Vrouw gebruikt de trackpad van een laptop en tekent op een tekentablet

Je website of applicatie staat of valt door een goede gebruikservaring

Is de bezoeker tevreden met wat hij ziet? Vindt hij alles vlot terug? Is de website op alles devices logisch? Kan de gebruiker vlot doorheen de verschillende pagina's navigeren en staan de contactpunten waar men ze verwacht?
Onze User Experience (=UX) experten geven je graag hun analytische kijk mee. Ze stellen ongelooflijk veel en relevante vragen en bekomen zo een resultaat dat er niet alleen goed uitziet maar ook effectief interactie genereerd.
Via een prototype van het concept worden alvast de haalbaarheid en de vereisten in kaart gebracht.
# PROTOTYPE DESIGN

Design prototypes van websites en applicaties

Via prototyping geven je we je idee van hoe je website of applicatie er kan uitzien nog voor deze ontwikkeld wordt. Het is een ideale voorbereiding en een cruciale tool bij het onderling overleg met de klant. De flows kunnen getest worden, concepten kunnen vastgelegd worden, aanpassingen kunnen visueel gemaakt worden. Als alle belanghebbenden akkoord gaan, kunnen we met een goed en zeker gevoel over naar de ontwikklingsfase.

Prototyping gebeurt in verschillende fases die elkaar steeds opnieuw herhalen. “Thinking”, “UX/UI”, “Design”, repeat. Voor elke fase hebben we specialisten in huis.

vrouw met een geel strikje rond haar paardenstaart maakt prototypes op haar computer

Wat kunnen we voor je concreet betekenen?

Logo & Huisstijl webdesign UI & UX design illustratie Bedrijfsfotografie Print & Packaging POS Flyers & Brochures Presentaties & Verslagen Advertenties Bedrijfsvideo Animaties