Bankagent & verzekeringsmakelaar

website
marketing

De lancering van deze website dateert van een paar jaar terug, we bleven hen wel ondersteunen in de communicatie op verschillende kanalen. Het brengen van lokale campagnes om lokaal vertrouwen op te wekken. Twijfel niet om BDL Advies te overwegen voor uw bank- en verzekeringszaken, de enige partner die focust op beschikbaarheid. Waar andere banken hun kleine kantoren sluiten, bouwen zij net nieuwe kantoren dichter bij de mensen.

Uit onze voorbereidende analyse voor de communicatie strategie kwamen snel enkele begrippen naar boven die erg vanzelfsprekend lijken.

Ervaring: De jarenlange ervaring van beide kantoren die fuseerden in 2019 mag niet ondermijnd worden.

Expertise: Door expertise in de verf te zetten kan je mensen de juiste richting wijzen waar ze soms zelf nog niet voldoende weet van hadden.

Referenties: Het is niet onbelangerijk om de verbondenheid met Fintro af en toe uit te spelen, deel uitmaken van een groot instituut als de BNP Paribas groep schept vertrouwen.

Reputatie: Recensies en getuigenissen van eerdere klanten geven potentiële klanten een ​​idee van de reputatie en bekwaamheid van het kantoor.

Transparantie: Transparantie over je vergoedingen en de diensten is essentieel. De klant moet van tevoren weten waarvoor hij of zij betaalt en wat ze van hun diensten kunnen verwachten.

Maar hoe communiceer je deze begrippen in een slogan die origineel en niet al te repititief aanvoelt? Hiervoor trokken we de kaart van hun locale aanwezigheid.

'We weten dat u...' werd de nieuwe slogan waarmee we heel flexibel en doelgericht te werk kunnen gaan. Het is erg makkelijk inzetbaar, elegant en toch doeltreffend. Dit in combinatie met een opfrissing van hun huisstijl geeft BDL-Advies de uitstraling die een financiele advieseur hoort te hebben.

Ze zijn hiermee persoonlijk betrokken en hebben heel wat inhouse expertise. Daarnaast benadrukken we ook nog eens hun lokale aanwezigheid in Berlare, Dendermonde, Lebbeke. Waar alle grootbanken de kleinere regios aan het verlaten zijn om enkel nog selecte vestigingen te openen in de steden investeerd BDL-Advies heel hard in hun lokale aanwezigheid om de mensen nog beter ten dienst te kunnen zijn.