Rebranding en website design van DDV-Systems

branding
website

Over DDV-Systems

DDV-Sysytems is gespecialiseerd in automatisatie op de werkvloer. Voor zowel horeca, logistiek, zorg, retail of zoveel meer. Wat begon met een passie voor oproep en hulpsystemen in de service industrie ontplooide zich al snel in een bloeiend bedrijf.

Voor DDV-Systems ontwikkelde we bij Media Belgium in een eerste fase een nieuwe website die afgestemd was op de noden van de marketing en Google Ads campagnes. Deze website was louter informatief en gericht naar het boeken van demo's en op maat gemaakte oplossingen.

Daarbij is de indexering van de website en het correct installeren van alle Google diensten een prioriteit. Een waterdicht en correct cookie beleid is vanzelfsprekend want we willen de gebruiker zo goed als mogelijk targetten voor gepersonaliseerde display ads na hun bezoek aan de website.

Naarmate DDV-Systems groeide, ontplooide we fase 2 waarin een catalogus werd toegevoegd in een shop omgeving. De shop is echter louter om een reservatie of een demo te boeken. Voornamelijk om de mensen een tool te geven zelf op zoek te gaan naar hun noden. Vervolgens geeft naverkoop nog steeds een advies en een controle of de klant wel de beste producten heeft geselecteerd voor hun unieke situatie. Op deze manier kan DDV-Systems een expertise stempel drukken en persoonlijke en toegankelijk approach aanbieden.

Waar veel van onze klanten zich Vlaanderen situeren heeft DDV-Systems ook heel wat verkoop en cliënteel in Wallonië en Frankrijk. Een meertalige site is dus erg belangrijk om het volledige potentiële cliënteel te bereiken. Vaak botsende plug-ins en integraties van externe partners zijn hierin een uitdaging. Daar probeert Media Belgium tot op het bot te gaan en op maat gemaakte oplossingen te voorzien om systemen beter met elkaar te laten communiceren.

Grammaticaal kan een tekst perfect in regel staan. Toch gaan onze meertalige copywriters aan de slag om een finale controle uit te voeren op de teksten. Het kan altijd zijn dat een vertaling vreemd aanvoelt door het ontbreken van correct jargon. Een eerste impressie maak je, maar één keer bij een bezoeker, we zorgen er dus voor dat deze meteen goed is.

ddv-systems desktop view, vraag demo aanddv-systems desktop view, producten homepage