Interieur met een ophangend schilderij dat gemaakt is door Lídia Masllorens
terug naar cases

Didier abbeloos

Didier Abbeloos: Hoe wij betere antiek en kunst een nieuwe thuis gaven op het web

website

De uitdaging

Didier Abbeloos streefde ernaar om de unieke ervaring van zijn fysieke galerie te vertalen naar een online platform. Hij wilde zijn collectie van hoogwaardig antiek en kunst op een elegante wijze presenteren en zo wereldwijd toegankelijk maken. Het doel was om een naadloze, gebruiksvriendelijke omgeving te creëren, waar klanten gemakkelijk online aankoopverzoeken kunnen indienen, terwijl de authentieke sfeer van zijn galerie behouden blijft.

Screenshot van een halve homepage van Didier Abbeloos
logo Didier Abbeloos
Fotocollage van Didier Abbeloos zijn Kunst en AntiekFotocollage van Schilderijen bij Didier Abbeloos
Browservenster van de Kunstpagina op de website van Didier Abbeloos

Voortdurende Ondersteuning en Advies

We hebben een duurzame ondersteuningsstructuur opgezet waar Didier altijd terecht kan met vragen of twijfels over het functioneren van de website. Dit omvat regelmatige check-ins en on-demand technische ondersteuning.

Weergave van de mobiele versie van de Didier Abbeloos Website

Website op maat

Wij hebben een op maat gemaakte website ontwikkeld die de essentie van Didier's aanbod weerspiegelt door middel van een elegante en gebruiksvriendelijke interface. Geavanceerde zoekfilters en een interactieve galerij stellen kunst- en antiekliefhebbers in staat om gemakkelijk hun gewenste stukken te ontdekken.

Screenshot van de Didier Abbeloos website

Impact

De website heeft Didier's bereik uitgebreid, en stelt hem in staat zijn passie en expertise met een breder publiek te delen. Dit heeft geleid tot een verhoogde online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid, wat cruciaal is in de markt voor luxe goederen.

Fotocollage van Buitenkunst bij Didier Abbeloos