Totaalaanpak voor Immo Roba: branding, website en portefeuille manager integratie.

branding
strategie
website
applicatie
UX

Immo Roba is een dynamisch vastgoedkantoor dat ons benaderde om hun website en branding een nieuwe look te geven. Ons doel was om een jeugdige en energieke merkidentiteit te creëren die perfect aansluit aansluit bij hun jong en dynamisch doelpubliek. Immo Roba gelooft sterk in de kracht van droomhuizen. Want zij begrijpen dat een droomhuis de plek is waar herinneringen voor het leven worden gemaakt.

ImmoRoba_MediaBelgium

"Thuis is waar nieuwe herinneringen gemaakt worden"

Om deze essentie van Immo Roba vast te leggen, hebben we een modern en levendig logo ontworpen dat hun jeugdige geest belichaamt. Het logo kenmerkt zich door strakke lijnen, opvallende typografie en een speels kleurenpalet dat de opwinding van het vinden van een nieuw huis symboliseert. Daarnaast hebben we een uitgebreid brandbook ontwikkeld dat de visuele elementen, de tone of voice en de merkwaarden beschrijft, om consistentie te waarborgen in alle marketingmaterialen en contactpunten.

Websiteontwerp en gebruikerservaring

Het ontwerp van de website voor Immo Roba draaide om het bieden van een naadloze en intuïtieve ervaring voor gebruikers. We hebben ons gericht op het creëren van een gebruiksvriendelijke interface waarmee bezoekers moeiteloos door het uitgebreide aanbod van woningen kunnen navigeren en hun perfecte nieuwe woning kunnen vinden. Het ontwerp heeft een schone en eigentijdse esthetiek, waarbij hoogwaardige visuals en aantrekkelijke woningbeschrijvingen worden getoond om de aandacht van potentiële kopers en huurders te trekken.

ImmoRoba_MediaBelgiumImmoRoba_MediaBelgium

Met integratie van vastgoedsoftware: SKARABEE

Een van de belangrijkste uitdagingen tijdens de ontwikkeling van de website was de integratie van SKARABEE, een complexe software die door Immo Roba wordt gebruikt om hun uitgebreide vastgoedportefeuille te beheren. Ons team heeft nauw samengewerkt met Immo Roba en het technische team van SKARABEE om een soepele integratie te waarborgen. We hebben een op maat gemaakte oplossing ontwikkeld die de functionaliteiten naadloos in de website integreert. Een efficiënt vastgoedbeheer, geautomatiseerde updates en real-time beschikbaarheidsinformatie is het resultaat! Daarnaast komen ook alle submissions en aanvragen ordelijk en overzichtelijk toe in het dashboard van Skarabee.

Van idee tot impact

De samenwerking tussen Media Belgium, Immo Roba en het SKARABEE-team heeft geleid tot een zeer succesvol project. De nieuwe branding en website weerspiegelen nauwkeurig de identiteit van Immo Roba als een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat zich richt op het creëren van onvergetelijke herinneringen voor hun klanten. Bovendien hebben de intuïtieve gebruikerservaring en de efficiënte zoekmogelijkheden voor woningen de conversieratio die we voor ogen hadden.