Muntuit voorzien van een online indentiteit en nieuwe website

branding
website

Over Muntuit

Muintuit is een Sociale innovator en lerend netwerk dat werd opgericht in 2017 voor de ondersteuning van gemeenschapsmunten in en rond België.

Daarvoor was Muntuit jarenlang een pionier binnen de schoot van FairFin. Vandaag is Muntuit een erkende sociaal-culturele organisatie die blijft inspireren, verbinden en pionieren.

Gemeenschapsmunten zijn ons middel om de transitie naar een duurzame en participatieve samenleving te realiseren.

Muntuit benaderde ons voor uitbreiding van hun branding en het maken van een nieuwe website. We hebben nauw samengewerkt met hun team om hun merkwaarden en doelen te begrijpen.

Er was reeds een modern logo ontwikkeld maar deze ontbrak een volledig doordachte identiteit. In de ontwerpfase hebben we enkele nieuwe frisse huisstijl elementen ontwikkeld. Dit trokken we door naar een website-ontwerp dat professionaliteit en vertrouwen uitstraalde.

De nieuwe website heeft een strakke en intuïtieve lay-out, eenvoudige navigatie en een verbeterde gebruikerservaring. Het resultaat was een succesvolle rebranding die de online aanwezigheid van Muntuit verhoogde en hun naamsbekendheid verbeterde.

Muntuit.be desktop view, stapelinspiratieMuntuit.be desktop view, vind je expert