Ontwerpen, analyseren en ontwikkeling van digitale producten.  We bouwen applicaties en platformen volledig op maat.

Ook kan je bij ons terug voor professionele integraties van verschillende platformen of producten.

 

 

We really ❤️ to code for you.
< /> is the fuel that thrills us. 🟥

Hoe gaat de ontwikkeling van je app in zijn werk?

01

Vanuit jouw idee gaan we samen brainstormen.  Jouw ideeën worden in kaart gebracht, de inzichten & mogelijkheden gestructureerd tot flows.  Daarna beginnen we structuur te zien en hebben we een duidelijk afgelijnd concept.  

02

Met dit concept bepalen we de architectuur en de keuze van de juiste technologieën. Het design-team bepaalt de visuele identiteit waarna we de UI testen en tot leven brengen bij het ontwerpen van een prototype.   

03

Het prototype is even heilig voor ons als voor de klant. Niet alleen omdat de klant al heel snel een idee heeft van wat we voor hem maken maar ook omdat het een top-tool is om de UI/UX te finetunen, om de gebruiksvriendelijkheid te testen en om de flows in een vroegtijdig stadium te optimaliseren.

04

Met het prototype als leidraad wordt de architectuur van de database en de API ontworpen. Eenmaal dat veilig & vlot werkt, sluiten de front-end programmeurs aan om de applicatie zelf te ontwikkelen. We bouwen steeds zo modulair mogelijk, zo kan elke laag onafhankelijk uitgebreid worden.

05

We hebben de beste hosting, dus wij voorzien ook de nodige servers voor jouw project. Zowel Windows als Linux servers die schaalbaar, redundant opgesteld staan en waarvan dagelijks encrypted back-ups worden genomen. We hosten, verzorgen en bezorgen je eersteklas nazorg. 24/7 support

Vraag een persoonlijke demo

Benieuwd naar dit product? Neem contact op om een afspraak in te plannen.