applicatie-ontwikkeling

We ontwikkelen e-learningplatformen, communities met virtuele munten, configurators & simulators en talloze applicaties op maat van zowel kleine als grote ondernemingen, voor ziekenhuizen en scholen. 

Elke aanvraag is een nieuw verhaal, waarvan we de flaptekst krijgen maar de inhoud zelf mogen voorzien. Flexibel om uit te breiden, waardoor we het einde nooit kunnen voorspellen. 

We really ❤️ to code for you.
< /> is the fuel that thrills us. 🟥

Hoe gaat de ontwikkeling van je app in zijn werk?

01

Vanuit jouw idee gaan we samen brainstormen.  Jouw ideeën worden in kaart gebracht, de inzichten & mogelijkheden gestructureerd tot flows.  Daarna beginnen we structuur te zien en hebben we het concept vast.  

02

Met dit concept bepalen we de architectuur en de keuze van gepaste technologieën. Het design-team bepaalt de visuele identiteit waarna we de UI testen en tot leven brengen bij het ontwerpen van een prototype.   

03

Het prototype is even heilig voor ons als voor de klant. Niet alleen omdat de klant al heel snel een idee heeft van wat we voor hem maken maar ook omdat het een top-tool is om de UI/UX te finetunen, om de gebruiksvriendelijkheid te testen en om de flows in een vroegtijdig stadium te optimaliseren.

04

Met het prototype als leidraad wordt de architectuur van de database en de API ontworpen. Eenmaal dat veilig & vlot werkt, sluiten de front-end programmeurs aan om de applicatie zelf te ontwikkelen. We bouwen steeds zo modulair mogelijk, zo kan elke laag onafhankelijk uitgebreid worden.

05

We hebben de beste hosting, dus wij voorzien ook de nodige servers voor jouw project. Zowel Windows als Linux servers die schaalbaar, redundant opgesteld staan en waarvan dagelijks encrypted back-ups worden genomen. We hosten, verzorgen en bezorgen je eersteklas nazorg. 24/7 support

Als pioniers startten we onze eerste web-apps in 2010, in 2018 kwam de eerste PWA.

Wat is een progressive web app?

Een website die zich als een app gedraagt. Je bezoekt het of installeert het. Je hebt altijd de laatste versie. Compatibel van de iPhone 3 tot de iPhone 12, van je oude macbook tot Windows 10 Pro (als web of als app). Hybride, progressief, vernieuwend en supersnel.   

web page

native app

offline beschikbaar

oOnmiddelijk beschikbaar

push notifications

cross-platform comptabiliteit

automatische updates

toegang tot functionaliteiten van toestel

background synchronisatie

ook beschikbaar zonder installatie

Geprikkeld om ons te ontmoeten?

We zijn alvast benieuwd naar wat jij te vertellen hebt.