Webdesign en ontwikkeling. Elk verhaal triggert ons tot een to-the-point communicatie.   

Wij ❤️ echt van jouw verhaal !
We brengen deze graag op de best mogelijke manier.

De creatie van helderheid

01

We luisteren en nemen je verhaal in ons op, analyseren je sector en je doelpubliek en bundelen je wensen met onze inzichten.  Die ideeën vormen een concept dat verder wordt gestructureerd.

02

Vanuit de structuur zullen we doelen en SEO-optimalisaties combineren tot de keuze van het gewenste platform waarin we de website zullen opbouwen. Zowel from scratch als in platformen als WordPress & Drupal kennen we onze weg.

03

Omdat het uiterst belangrijk is om een goede eerste indruk te maken zal ons grafisch team de website in detail uittekenen. Met aandacht voor het grafische design, de gebruikservaring en de juiste keuze van content.    

04

Het ontwikkelen van de website gebeurt in-house in samenwerking met het marketing team & de UX designers om de website op alle vlakken in top-form te hebben.

05

We vullen de website voor je op. Ook de fotografie, eventuele video’s en de content zelf kunnen wij volledig voor jou verwerken tot een geheel.

06

Nadat de copywriter, ontwikkelaars, grafisch verantwoordelijke, de UX designer & de klant tevreden zijn van het resultaat kan de website live. Dat hosten we bij onze partner Combell, die ons de beste service garandeert. Ook na lancering geven we je eersteklas nazorg, volgen we het project verder op en zorgen we dat de website mee evolueert met zijn tijd.

Nadat de lancering van de webshop, volgen we de SEO verder nauwkeurig op. Ook helpen we je graag met het opmaken van een marketingplan. 

We adviseren en verhelderen voor jou de verdere marketingmogelijkheden. 

We creëren campagnes over advertenties, content marketing als sociale media  gericht naar uw doelpubliek. Ook hebben we formules voor continue opvolging van uw communicatie.  

Vraag een persoonlijke demo

Benieuwd naar dit product? Neem contact op om een afspraak in te plannen.