website ontwikkeling

Elk bedrijf is een eigen verhaal, heeft nood aan een gepaste communicatie op maat, de geschikte tools & een website die er perfect bij past.

Jouw communicatie straalt het vertrouwen en de kwaliteit van je producten uit.  De visie van je bedrijf, scherp en helder. Klasse en uitstraling bundelen we tot een overzichtelijke en doordachte digitale communicatie.

We really ❤️ your story
And we make it us, so we can feel like you & make the best.

De creatie van helderheid

01

We luisteren en nemen je verhaal in ons op. Analyseren je sector en je doelpubliek en bundelen je wensen met onze inzichten.  Die ideeën vormen een concept dat verder wordt gestructureerd.

02

Vanuit de structuur zullen we doelen en SEO optimalisaties combineren tot de keuze van het gewenste platform waarin we de website zullen opbouwen.  Zowel from scratch als in platformen als WordPress & Drupal kennen we onze weg.

03

Omdat het uiterst belangrijk is om een goede eerste indruk te maken zal ons grafisch team de website in detail uittekenen.  Met aandacht voor het grafische design, de gebruikservaring en de juiste keuze van content.    

04

Het ontwikkelen van de website gebeurt in-house in samenwerking met het marketing team & UX designers om de website op alle vlakken in top-form te hebben. 

05

We vullen de website voor je op.  Ook de fotografie, eventuele video’s als de content zelf kunnen wij volledig voor jouw verwerken tot een geheel. 

06

Nadat copywriter, ontwikkelaars, grafisch verantwoordelijk, de UX designer & de klant tevreden zijn van het resultaat kan de website live. Dit hosten we bij onze partner Combell, die ons de beste service garandeert. Ook na lancering geven we je eersteklas nazorg, volgen we het project verder op en zorgen we dat de website mee evolueert met zijn tijd.

Nadat de website gelanceerd is volgen we de SEO nog even nauwkeurig op. Ook helpen we je graag aan het opmaken van een marketingplan. We adviseren en verhelderen je de verdere marketing mogelijkheden. Zowel via digitale marketing, content marketing al social media kunnen we uit allerlei hoeken leads naar je website trekken. Dit kan ook volgens een maandelijks opvolgplan, zo staan je kosten & de gewenste doelstelling in balans.

Onze favoriete tools voor de ontwikkeling van webshops
441-vue.js@4x
fb684b_368e9e101ca740ab96a30b3db32fadaa_mv2
WordPress-logotype-alternative