Design & ontwikkeling professionele webshops met uitstraling en resultaat.

How 🎯 is your journey?
🟥 aim to level up your targets!

Bedacht, simpel, toegepast, sur mesure webshop

01

We luisteren naar je wensen en doel van de webshop. B2C of B2B, aantal producten, gewenste schaalbaarheid.  We analyseren je sector en het doelpubliek.   

02

Het bundelen van deze inzichten biedt ons de mogelijkheid de juiste technologie te kiezen om de succesvolle e-commerce op te bouwen. Van een overzichtelijk product- & orderoverzicht tot een duidelijke betaal-flow. 

03

De keuze van technologie & platform is bij elk project verschillend. Onze favoriete platformen zijn Nopcommerce & Woocommerce maar we bouwen evengoed webshop-applicaties op maat from scratch.

04

Omdat het uiterst belangrijk is om een goede eerste indruk te maken zal ons grafisch team de webshop in detail uittekenen. Hier wordt niet alleen aandacht gegeven aan het grafische maar ook aan gebruikservaring, keuze van content & mobiel-vriendelijkheid.

05

We ontwikkelen op maat of configureren het bestaand platform tot een snelle, veilige & gebruiksvriendelijke webshop.

05

Naar wens vullen we je webshop initieel op en geven we opleidingen in beheer van de webshop.  Van product-fotogafie tot copywriting kunnen we zowel adviseren als uitvoeren.

Nadat de lancering van de webshop, volgen we de SEO verder nauwkeurig op. Ook helpen we je graag met het opmaken van een marketingplan. 

We adviseren en verhelderen voor jou de verdere marketingmogelijkheden. 

We creëren campagnes over advertenties, content marketing als sociale media  gericht naar uw doelpubliek. Ook hebben we formules voor continue opvolging van uw communicatie.  

Vraag een persoonlijke demo

Benieuwd naar dit product? Neem contact op om een afspraak in te plannen.