Webshop ontwikkelen

Bij een webshop moet eerst het doel bekeken worden. Afhankelijk daarvan kunnen we een betrouwbare applicatie als basis gebruiken.  De bestel-flow moet fluid en gemakkelijk zijn.  Partners & controle moeten eenvoudig beheerbaar blijven. 

How 🎯 is your journey?
🟥 aim to level up your targets!

Bedacht, simpel, toegepast, sur mesure webshop

01

We luisteren naar je wensen en doel van de webshop. B2C of B2B, aantal producten, gewenste schaalbaarheid.  We analyseren je sector en het doelpubliek.   

02

Het bundelen van deze inzichten biedt ons de mogelijkheid de juiste technologie te kiezen om de succesvolle e-commerce op te bouwen. Van een overzichtelijk product- & orderoverzicht tot een duidelijke betaal-flow. 

03

De keuze van technologie & platform is bij elk project verschillend. Onze favoriete platformen zijn Nopcommerce & Woocommerce maar we bouwen evengoed webshop-applicaties op maat from scratch.

04

Omdat het uiterst belangrijk is om een goede eerste indruk te maken zal ons grafisch team de webshop in detail uittekenen. Hier wordt niet alleen aandacht gegeven aan het grafische maar ook aan gebruikservaring, keuze van content & mobiel-vriendelijkheid.

05

We ontwikkelen op maat of configureren het bestaand platform tot een snelle, veilige & gebruiksvriendelijke webshop.

05

Naar wens vullen we je webshop initieel op en geven we opleidingen in beheer van de webshop.  Van product-fotogafie tot copywriting kunnen we zowel adviseren als uitvoeren.

Nadat de website gelanceerd is volgen we de SEO nog even nauwkeurig op. Ook helpen we je graag met het opmaken van een marketingplan. We adviseren en verhelderen voor jou de verdere marketingmogelijkheden. Zowel via digitale marketing, content marketing als sociale media kunnen we uit allerlei hoeken leads naar je website trekken. Dat kan ook volgens een maandelijks opvolgplan, zo staan je kosten en de gewenste doelstellingen in balans.

Onze favoriete tools voor de ontwikkeling van webshops
WooCommerce-logo
nopcommerce_full_logo
441-vue.js@4x
fb684b_368e9e101ca740ab96a30b3db32fadaa_mv2