terug naar alle inzichten

Microsoft Copilot 365: Een Revolutionaire AI Innovatie voor Productiviteit

strategie
AI

Vanaf 1 november 2023 wordt Microsoft Copilot 365 een essentieel onderdeel van de Enterprise-toolkit, wat de manier waarop gebruikers met hun applicaties omgaan zal transformeren en de productiviteit zal verhogen, met behoud van privacy en beveiliging.

De toekomst van AI-assistentie verkennen

In ons digitale landschap is een betrouwbare assistent van onschatbare waarde om de uitdagingen van moderne technologie aan te gaan. Microsoft Copilot integreert naadloos in de dagelijkse workflow en verbetert de digitale ervaring. We verkennen zowel Microsoft Copilot voor dagelijkse behoeften als Microsoft Copilot 365, de versie die zich specifiek richt op de bedrijfswereld en extra nadruk legt op privacy en beveiliging.

Eén samenhangend geheel

Met Microsoft Copilot 365 kun je een geïntegreerde ervaring verwachten in Windows 11, Microsoft 365 en populaire webbrowsers zoals Edge en Bing. Dit zou een aanzienlijke impuls kunnen geven aan het Edge-browser en een opmerkelijke comeback van het Edge-browser mogelijk maken.

Wat kan je verwachten van Copilot?

  • Verbeterde Workflows: Copilot vereenvoudigt complexe taken, zoals Excel, en maakt ze toegankelijk voor iedereen.
  • Naadloze Toepassingsintegratie: Copilot integreert naadloos met diverse toepassingen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.
  • Windows 11 Evolutie: Meer dan 150 nieuwe functies gebruiken de hulp van Copilot om de Windows-ervaring krachtiger en efficiënter te maken.
  • Revolutie in Bing & Edge: Copilot verandert de manier waarop je het web gebruikt, gebaseerd op jouw chatgeschiedenis, zoekresultaten en aanbevelingen.

Microsoft Copilot en DALL·E 3

Ontketen je creativiteit: Microsoft Copilot wordt vergezeld door Designer, een krachtige tool voor visuele creatie, gevoed door OpenAI's DALL·E 3. Deze integratie met Copilot zal documentcreatie en personalisatie naar een nieuw niveau tillen, waardoor het eenvoudiger wordt dan ooit om boeiende content te produceren.