Ontdek ons gedreven team.

Ambities? Of gewoon nieuwsgierig?
Klant, werkzoekend of gepassioneerd freelancer, neem contact op.

We zijn een Full Service Communicatiepartner.  Onze missie is expertise tot bij je brengen via advies en maatwerk oplossingen.  Graag trachten we met ons team een positieve impact op de samenleving te creëren. Bij elk project of nieuwe samenwerking bekijken we of we hiermee bijdragen aan een betere wereld of maatschappij.

innovatief

We zijn voorlopers, altijd op zoek naar wat beter kan. Onze toffe collega’s zijn altijd mee, en grijpen de kans die ze krijgen om zich permanent te ontwikkelen

doeltreffend

We dompelen ons steeds onder in een andere sector om het doel van elke klant te begrijpen. Van hieruit matchen we ons advies en onze oplossingen met het gewenste resultaat.

samenwerken

Samen sterker door samenwerken.  Duurzame samenwerking start met bundelen van uw krachten met ons complementair team van artistieke, intellectuele en technische kunde. 

klantgericht

We ondersteunen en ontwikkelen de instrumenten voor onze klanten.  Hun communicatietools, versterken hun imago.  Ons doel is onze klanten vooruit helpen. Daarom is onze klasse nazorg 24/7 bereikbaar. 

duurzaam

Elke dag mikken we een lat hoger. Onze apps zijn performant en gericht op laag onderhoud en een lange levenscyclus. Performanter, is minder CPU, wat resulteert in minder CO2.

coaching

Naast het ontwikkelen van de passende communicatietools ondersteunen we je ook in je verdere stappen. Je staat er nooit alleen voor en je kan altijd rekenen op ondersteuning via onze helpdesk.  Laat je leiden door onze experten. 

social impact

We selecteren projecten op impact in de maatschappij.  We kunnen niet iedereen helpen, maar wensen wel in verschillende sectoren betrokken te blijven. 

vertrouwen

Vertrouwen is de basis van persoonlijk groeien.  Het resultaat van enige fierheid, een hoge vorm van verantwoordelijkheid en zekere vorm van autonomie. 

Mogen we ook jouw bedrijf vooruit helpen?

Elk project, elke campagne wordt op maat uitgewerkt.  De impact wordt berekend & afgemeten, de aanpak is duurzaam & herbruikbaar. Een combinatie van strategie & nieuwe digitale opportuniteiten.  Voor elk vakgebied hebben we experten in huis.  Graag nodigen we je uit voor een gesprek 🤙.