Optimaliseer je workflow met Teamleader integraties op maat

Van start-ups tot gevestigde organisaties, wij bieden geavanceerde weboplossingen die naadloos integreren met jouw unieke branding en bedrijfsdoelstellingen.

Media Belgium, Jouw Officiële Teamleader-Partner

Media Belgium, Jouw Officiële Teamleader-Partner. Als officiële Teamleader partner, biedt Media Belgium op maat gemaakte integraties die zijn aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Ons team van experts werkt nauw samen met jullie om de perfecte oplossing te vinden die past bij jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

We zetten alles nog even op een rijtje

 • Eén plaats voor al je contacten.Bewaar al je contacten in één digitale database. Voeg klantgegevens snel toe: jij vult het BTW-nummer in, Teamleader doet de rest. Met de mobiele app kan dat zelfs op verplaatsing.
 • Maak professionele offertes en verkoop meer.Maak en verstuur offertes met je eigen logo en layout. Zo wek je vertrouwen en haal je meer werk binnen.
 • Van offerte naar project.Maak van een offerte een project, verdeel het werk en lever het project binnen de tijd en het budget op.
 • Registreer je gewerkte uren.Houd makkelijk en accuraat gewerkte uren bij, voor correcte facturen en duidelijke rapporten.
 • Verstuur facturen in een handomdraai.Factureer vanuit een geaccepteerde offerte, een werkbon of een project. Maak voorschotnota’s of stel recurrente facturen in. Koppel je facturen aan het boekhoudpakket van je boekhouder.
 • Word altijd snel en correct betaald.Laat je klanten makkelijk en snel online betalen. Je kunt ook automatische betalingsherinneringen sturen, per mail of per post.

Enkele voorbeelden van Teamleader integraties

 • Integratie met jouw boekhoudsoftware voor een naadloze facturatie.
 • Koppeling met je webshop voor een automatische opvolging van je facturatie en boekhouding.
 • Automatisering van jouw projectmanagement processen.

Waarom een Integratie laten bouwen?

Een integratie kan je helpen de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiënter te werken. Het zorgt ervoor dat verschillende systemen naadloos met elkaar samenwerken, wat tijd en geld bespaart.

Onze Aanpak

Bij Media Belgium volgen we een duidelijke en transparante aanpak om ervoor te zorgen dat je Teamleader integratie vlekkeloos verloopt.

 • Fase 1: Kennismaking

  We beginnen met een kick-off meeting om jouw wensen en behoeften te begrijpen.

 • Fase 2: Analyse

  We brainstormen over een oplossing op maat, passend bij jouw doelen en de technische mogelijkheden, procesverbeteringen en fasebudgetten.

 • Fase 3: Implementatie & Support

  Onze ontwikkelaars bouwen vervolgens de integratie, waarna we de integratie hosten en ondersteunen.

Waarom kiezen voor Media Belgium?
Maatwerkintegraties aangepast aan jouw bedrijfsbehoeften en doelen.
Officiële Teamleader partner met bewezen expertise.
Transparante aanpak voor een probleemloze integratie.
Ondersteuning van topkwaliteit om jouw integratie soepel te laten verlopen.
Voortdurende updates om te blijven voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Nog geen Teamleader klant? Probeer Teamleader 14 dagen Gratis!

Bij ons kun je niet alleen Teamleader testen, maar je krijgt ook de kans om Teamleader 2-weken lang volledig te proberen. Vul het aanvraagformulier in en ontdek zelf hoe Teamleader jouw bedrijf kan ondersteunen en laten groeien.

Probeer Teamleader 14 dagen Gratis

Optimaliseer je workflow met Teamleader en Media Belgium

Contacteer ons