Ontwikkeling van websites met een goed gevoel, die perfect aansluiten bij je branding

Zowel voor kleine baanbrekende ondernemingen als voor eentje met ontelbaar veel fijne collega's.

Een professionele website die jouw verhaal op zijn best overbrengt

1 Kick-off

We luisteren en nemen je verhaal in ons op tijdens onze kick-off meeting. We analyseren je sector, je doelpubliek en bundelen jouw wensen met onze inzichten. Hier wordt een stevige basis gelegd voor een toffe samenwerking

2 Analyse

Vanuit deze analyse zullen we doelen en SEO optimalisaties gaan combineren tot het gewenste wireframe. De website krijgt structuur, milestones en deadlines.

3 Ontwerp

Omdat het uiterst belangrijk is om op de juiste golflengte te zitten, starten we vrij snel met een eerste ontwerp van de website, met aandacht voor grafische elementen, de gebruikservaring en de juiste keuze van de content.

4 Ontwikkeling

Het ontwikkelen van de website en het bouwen van functies op maat gebeurt in-house in samenwerking met het marketing team & de UX designers om de website op alle vlakken in topvorm te hebben.

5 Content

We vullen de website voor je met jouw verhaal. Niet alleen de tekst, ook jullie beeldmateriaal en video’s verwerken we tot een geheel. Via een feedbackronde overlopen we de volledige website en verzamelen we de laatste opmerkingen

6 Launch & Onderhoud

Je website veilig en up-to date houden, vraagt de nodige kennis en tijd. Je kan op ons rekenen om de juiste nazorg te leveren.

Door onze dienstenaanbod staan wij garant voor:
Een branding op maat van jouw bedrijf of product
Een grafisch sterk uitgewerkte versie van de website voor mobiel, tablet & desktop
Teksten met pit en to the point
Een technische SEO optimalisatie
Maatwerk als het mag
Een opleiding met plezier
Service met een glimlach