e-learning sur mesure

Ontwikkel je eigen opleidingsplatform?  Dit platform bevat alle tools om je platforrm zelf uit te bouwen.  Onze e-learning experts staan je bij, ook hebben we creatievelingen die ondersteuning kunnen bieden qua content, media of video. 

Wil je starten, of meer info?  vraag een demo aan

We hebben hiervoor alles uit de kast gehaald om zowel qua platform als qua content het beste te leveren. Het ontwikkelen van e-learning is boeiend een boeiend proces met vele keuzes en mogelijkheden.  Graag willen we ons verder verdiepen via nieuwe projecten in die richting.  

Een intern opleidingsplatform met quizen, media & webinars gemengd met saaie powerpoints maken een ideale mix. 

Dit kan ook voor de interne werking van een bedrijf ten goede komen.  Een visie duidelijk maken, wie is wie, de werking & technische cursussen per profiel.   Ons team staat klaar om dit voor je te ontwikkelen, ondersteund door onze e-learning experts & grafisch team die kunnen bijstaan voor de invulling met een artistiek tintje. 

Je werknemers volgen de opleiding op het werk, thuis op de tablet of via hun gsm, of laten een podcast afspelen in de wagen… de mogelijkheden om bij te leren zijn oneindig.  

Vraag een persoonlijke demo

Benieuwd naar dit product? Neem contact op om een afspraak in te plannen.