e-learning sur mesure

Wie wil niet elke dag bijleren?  Ook je werknemers kunnen hier baat & steun aan hebben. We hebben hiervoor alles uit de kast gehaald om zowel qua platform als qua content het beste te leveren. Het ontwikkelen van e-learning is een boeiend proces met vele keuzes en mogelijkheden. 

Een intern opleidingsplatform met een ideale mix van media, video, slideshows een quiz enz…..volledig op maat en eenvoudig aanpasbaar.

Dit kan ook uw bedrijf ten goede komen!  Zo kan je jouw bedrijfsvisie duidelijk maken aan nieuwe collega’s of aantonen wie wie is…. Ook de werking van het bedrijf of een eerder technische cursus kan hiermee aangeboden worden. Afhankelijk van profiel zijn andere opleidingen zichtbaar.

Ons team staat klaar om dit voor je te ontwikkelen, ondersteund door een e-learning experts & een grafisch team staan wij u graag bij voor correcte invulling met een artistiek tintje. 

Als cursist volg je de opleiding op het werk, thuis op de tablet of via de smartphone. Laat gerust de podcast afspelen in de wagen… de mogelijkheden om bij te leren zijn oneindig.   

Vraag een persoonlijke demo

Benieuwd naar dit product? Neem contact op om een afspraak in te plannen.